De gebouwen vooraf bouwkundig geïnspecteerd

Door het slopen van gebouwen, kunnen omliggende gebouwen hinder ondervinden. In uitzonderlijke situaties kan zelfs schade ontstaan. Beelen zorgt uiteraard voor een veilige en zorgvuldige sloopmethodiek, zodat we schade aan de omgeving voorblijven. Om discussie achteraf te voorkomen, laten we alle omliggende gebouwen vooraf extern inspecteren op bouwkundige gebreken (scheuren, beschadigingen, e.d.). Als gebruiker merkt u hier niets van. De gebouwbeheerder krijgt een afschrift van het onderzoek. Heeft u vragen over het bouwkundig onderzoek, dan ontvangen wij graag uw bericht via deze pagina.

One thought on “De gebouwen vooraf bouwkundig geïnspecteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *