Toename transport door sloop beperkt

Een gebouw slopen betekent ook een gebouw afvoeren. Het vrijkomend materiaal wordt met vrachtauto’s afgevoerd. In de huidige fase heeft dat nog weinig gevolgen voor het verkeer in de omgeving. We brengen dagelijks vier containers naar het werk. Dit zijn twee transporten die uitgevoerd worden buiten de spits; een toename van twee vrachtauto’s per dag is niet merkbaar voor het huidige verkeer. Wel vragen wij aandacht voor onze in- en uitrit op de kruising Max Planckweg en Wassenaarseweg. Hier hebben we borden geplaatst met de waarschuwing “LET OP UITRIT WERKVERKEER!”. Onze chauffeurs weten dat hier veel fietsers passeren. We letten dus extra goed op, maar vragen ook de andere verkeersdeelnemers dat te doen.

Na de totaalsloop van de LCP en de totaalsloop van de Hoogbouw, voeren we al het puin af dat we niet op locatie kunnen hergebruiken in de nieuwbouw. Vanaf dat moment neemt het aantal transporten zichtbaar toe. We zorgen dan voor een verkeersregelaar bij onze in- en uitrit. Omdat het afvoeren van het puin pas later aan de orde is (eind 2017 en begin 2019) plaatsen we te zijner tijd een nieuw bericht op deze site.

Heeft u vragen over onze transportroutes, dan ontvangen wij graag uw bericht via deze pagina.

One thought on “Toename transport door sloop beperkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *