Website sloop en klachtenprocedure

Beelen is gestart met de opbouw van het werkterrein rondom de LCP. Dit betekent dat we gestart zijn met de sloopwerkzaamheden. Het slopen van de LCP – en vanaf volgend jaar de Hoogbouw – brengt mogelijk vragen of overlast met zich mee. Alle informatie over de sloop publiceren we op deze website.  Heeft u vragen of klachten, dan kunt u via deze website (de pagina ‘Klachten en Suggesties’) een mail sturen aan Beelen. Wij zullen binnen 24 uur op uw mail reageren en klachten binnen 5 werkdagen oplossen.

English Version

Website demolition and complaints procedure
Beelen has started preparing the site surrounding the LCP. This means that we have started the demolition activities. The demolition of the LCP – and the tower building next year – may raise possible questions or inconvenience. All information concerning the demolition will be published on this website. If you have any questions or complaints, you can place them via this website (the page ‘Klachten en Suggesties‘(Complaints and Suggestions) by sending an email to Beelen. We will react to your email within 24 hours and resolve complaints within 5 working days.